Ce spun clientii nostri

Sambata dupa 4,5 h de traseu, la ora 14, eram la cabana Malaiesti, un loc atat de drag mie dar care cred ca ar fermeca pe oricine ar ajunge aici. Privelisti frumoase, aer curat si caldura cu care esti primit te fac sa revii.

Festivalul cantecelor de munte de la Malaiesti se tine in fiecare an in luna august si este organizat de Cabana Malaiesti. Nu a fost un festival unde sa mergi sa asculti nume consacrate si sa aplauzi, ci a fost un festival la care intrarea a fost platita prin eforul fiecaruia de a ajunge aici pe diferite trasee iar cantatul si voia buna au fost sustinute de iubitorii de munte care au fost prezenti cu aceasta ocazie aici. S-a cantat pentru munti, paduri si vai, pentru cerul instelat si amintirile de altadat’.

Este un loc frumos atat din punct de vedere al naturii cat si al cabanei. As recomanda celor care ajung in Bucegi sa treaca macar o data pe la cabana Malaiesti, iar cei care din diferite motive nu pot ajunge pe munte isi pot face o imagine din fotografiile atasate care sper sa va placa.

Carari frumoase tuturor!

Lumis66

Am fost in weekendul 14-15 februarie 2015 la cabana Malaiesti. Cu exceptia faptului ca la cabana au venit (si vin mereu presupun) si multi oameni care n-au respect pentru munte si alti oameni si s-au intins pana tarziu in noapte cu galagie si foiala pe hol (drept urmare n-am putut dormi mai deloc), ne-am simtit excelent in rest! E una din cabanele mele preferate, iar cabanierul este de nota 12.

Mancare buna, ceai bun, seara s-a cantat la chitara in sala de mese, o atmosfera foarte frumoasa.

Am primit camera de 3, deci nu stiu cum e in celelalte camere, dar aici paturile erau cam mici… In schimb s-au montat calorifere si pana spre dimineata a fost super ok ca si temperatura. Doar spre dimineata s-a racit un pic in camera (centrala este in mod evident pe lemne si nu merge toata noaptea).

Baia e afara, dar era chiar ok. Cred ca se daduse cu ceva pe acolo, ca mirosea chiar parfumat, in niciun caz urat.

Nu exista izvor iarna (si nici vara uneori).

Alexandra.P

Am coborat ieri, duminica 16.03.2014 de la Malaiesti. Am urcat vineri de la uzina electrica Rasnov in 2 ore 45 de minute.In prima seara era doar grupul nostru in cabana. Caldura in camera a fost asigurata prin foc la soba, lemne la discretie, curent pana pe la unu noaptea. Camere curate, mancare buna cu portii destul de mari, cald pana spre dimineata in camera(a nu se citi ca a fost frig).

Sambata am urcat pe Omu prin horn. Cand ne-am intros am gasit cabana plina. Incalzire prin centrala termica.Lumina pana pe la 1-2 noaptea cred. Personalul cabanei foarte in regula. Buda este afara, de tip “turcesc”; in ciuda faptului ca arata destul de rau sunt curate si nu miros, deci un lucru bun. Singurul minus al locatiei ar fi lipsa apei curente in cabana, dar pentru o sedere de 2 zile nu este neaparat necesara, parerea mea.

Per ansamblu, foarte bun!

Cazare: 30 lei/persoana (unele camere nu au chei- nu ni s-a “intamplat” nimic si probabil nici in trecut nu au fost “disparitii” altfel banuiesc ca ar fi fost chei).

Radu.Bnts